Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Commercial

Samsung zet Apple te kakken

Opnieuw machtsstrijd in smartphoneland. Samsung heeft een gelikte commercial gemaakt en daarin nemen ze de peperdure Iphone te kakken, maar ook eerdere generaties van Iphones worden niet met rust gelaten. Zo proberen ze in te wrijven dat de iPhone 3GS te weinig opslagruimte had, de iPhone 5S geen stylus en de iPhone 7 niet tegen water kan. Dat laatste klopt niet helemaal, want de iPhone 7 kan wel tegen water, alleen de Galaxy Note 8 kan langer onder water worden gehouden. Toevallig is het vandaag bekend gemaakt dat de Iphone X de meest breekbare smartphone is. Vooral de beeldscherm van het toestel breekt snel als je hem laat vallen. Enfin, we weten allemaal nog wel dat Samsung al eens geblunderd heeft met Samsung note 7 en accu’s. Misschien gaat Samsung Galaxy Note 8 binnenkort beter doen dan zijn voorganger.

More in Commercial

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: