Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Schaap gered van slacht op asielzoekerscentrum in Sneek

Zwart schaapEen 29-jarige man uit Algerije kocht een schaap van een 25-jarige man uit Libië, beide mannen zijn inwoners van AZC in Sneek. De man uit Libie had het schaap gestolen uit een kinderboerderij in Sneek. De beveiliging had de beide mannen op heterdaad betrapt met het schaap.

De man uit Algerije was van plan om het schaap te slachten voor offerfeest, op bestelling van de man ging de Libische man op rooftocht en kwam met een schaap uit de kinderboerderij terug op het terrein van Asielzoekerscentrum schrijft Leeuwarder Courant. De Algerijn werd vrijgesproken van vervolging en de Libiër wordt beschuldigd van heling.

Volgende week is het offerfeest voor alle moslims, in Nederland start het feest op 21 november en duurt t/m 25 november.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: