Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Video: Neerschieten vluchtende Noord-koreaanse militair

Opmerkelijke videobeelden uit Noord-Korea, opgenomen door de grenswacht van Zuid-Korea. Een vluchtende Noord Koreaanse militair probeerde de grens van zuid-Korea per jeep te bereiken. Onderweg werd de vluchtende man door wachtposten achterna gezeten en beschoten. Opeens realiseerden de Noord-Koreaanse militairen dat zij in het gedemilitariseerde zone (DMZ Korea) tussen Noord en Zuid Korea bevonden en maakten zich als spoed weg want in het gebied mag niemand komen. De vluchtende Noord-Koreaanse militair is dan neergeschoten en achtergelaten door de Noord-Koreanen. Toen het donker werd hebben de Zuid-Koreaanse militairen de neergeschoten militair stiekem uit gedemilitariseerde zone gehaald. De Noord-Koreaan bevindt zich nu in Zuid-Korea.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top