Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Vliegtuig omgeleid om ‘explosief’ wifinetwerk

ANKARA – Een toestel van Turkish Airlines is omgeleid nadat een wifinetwerk was ontdekt met de naam ”bom aan boord”. Het vliegtuig vloog van Nairobi naar Istanbul, maar maakte noodgedwongen een tussenstop in de Sudanese hoofdstad Khartoum.

De piloot hervatte de vlucht nadat tijdens een controle geen explosief was aangetroffen. ”Experts zeggen dat het betreffende wifinetwerk aan boord is gecreëerd”, meldde Turkish Airlines. De luchtvaartmaatschappij liet weten dat alle honderd passagiers uiteindelijk weer aan boord konden gaan.

Het is nog onduidelijk wie achter het netwerk zit. Mensen kunnen hun smartphone gebruiken als een wifi-hotspot.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: