Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Dieven roven kunstbenen slachtoffer bootcrash

kumstbeen

LONDEN – De Londense politie zoekt naar mannen die beenprothesen hebben gestolen. Ze roofden de hulpmiddelen uit een geparkeerde auto terwijl de eigenaresse in een restaurant zat. ”Dit is een zeer lage misdaad waarbij harteloze dieven de persoonlijke eigendommen van het slachtoffer hebben gestolen”, oordeelde de politie.

De politie in de Britse hoofdstad vermoedt dat de daders kwamen aanrijden op scooters. Ze sloegen een ruit in en grepen twee tassen die op de achterbank van de auto lagen. Ze bemachtigden een laptop, maar ook drie kunstbenen. Die hebben volgens Britse media een waarde van zo’n 30.000 pond (ruim 34.000 euro).

Volgens de politie zijn de hulpmiddelen, waaronder een blade om te hardlopen, alleen te gebruiken door het slachtoffer, de 45-jarige Victoria Milligan. Zij verloor een deel van haar linkerbeen in 2013. Dat gebeurde bij een ongeval met een speedboot waarbij haar 51-jarige echtgenoot en achtjarige dochter om het leven kwamen.

Milligan hoopt dat de daders haar op maat gemaakte beenprothesen ergens dumpen. ”Ze passen niemand anders, kosten veel geld en zijn volslagen nutteloos voor iedereen behalve mijzelf.”

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top