Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Bedrogen vriend zet zijn vreemdgaande vriendin te kijk op Snapchat

Vriend was van plan om zijn vriendin in haar slaapkamer te verrassen. Maar wat hij aantrof in de slaapkamer van zijn muze was in ieder geval ook een verrassing voor hemzelf. De vriendin lag lekker vredig te slapen met een andere naakt man in bed, ze waren namelijk zo erg uitgeput na een nachtje lang vogelen. De bedrogen vriend was ‘not amused’ en zette met zijn telefoon zijn slapende vriendin en man op Snapchat foto.

Iedereen mag het nu weten dat de vriendin vreemd is gegaan met een andere man, daarom zette de bedrogen vriendin zijn halfnaakt vriendin met haar minnaar op de foto op de app van Snap. Nu weet de hele wereld van hun vreemdgaan. De relatie uit, het internet is een naaktfoto rijker.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: