Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Hogeschool Arnhem Nijmegen tieft kerstbomen weg want kwetsend ideologie

“””

UPDATE!15:17 Blijkt slechte grap.

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) verwijdert geen kerstbomen. Dat zegt een woordvoerder vrijdag tegen ThePostOnline.”””

Wat je wat voor dag vandaag is? Namelijk 8 december. Het zegt jou natuurlijk helemaal niks, maar van een heleboel inwoners van dit kleine kikkerlandje wel. Vier dagen later nadat we een gezellig sinterklaasavond hebben gevierd met de kinderen, hebben bepaalde mensen grote moeite mee met de Christelijk sfeer zoals Kerstmis. daarom moet een kerstboom verwijdert worden door het bestuur van HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen) om sommige mensen niet tegen hun kleine teen te schoppen. Tja dat krijg je ervan hé, als je eigen cultuur niet genoeg bewaakt, eerst is Zwarte piet de lul, daarna mag kerstboom de shredder in en over paar maanden mag het paashaas dood worden geknuppeld. Alleen maar vanwege een bepaalde ideologie. Welkom in Nederland.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top