Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Jonge vrouw slikt iets in tijdens fellatio

Kameroen. Een 26-jarige vrouw gaf vorige week een man die zij pas had ontmoet een blowjob. Tijdens een zuigbeurt besloot zij eens wild te doen om goed diepen hard te zuigen, de man blij natuurlijk.

Twee weken later kreeg de vrouw lichamelijke klachten, ze had pijn aan haar heup. Ze leed aan hoge koorts en het eten kreeg ze ook niet meer door haar strot. In het ziekenhuis nam men een bodyscan en dacht met in eerste instantie aan een ontsteking aan haar blinde darm. Wat de artsen tijdens de operatie vonden was echter geen ontstoken appendix, maar een grote condoom.

Na de operatie hadden dokters paar vragen voor de vrouw, of zij nog kon herinneren of ze laatst tijdens een wilde fellatio per ongeluk condoom had ingeslikt, en ze gaf inderdaad toe dat zij een rubbertje had inslikt. Enkele dagen later na stoelgang vond zij rubberresten bij haar ontlasting, dat betekende dat het condoom weer uit haar lichaam is gegaan. De artsen waren logischerwijs stomverbaasd en raadden de dame aan om in de toekomst enkel nog maar zaad te slikken en geen condooms meer. Dat is nog eens verstandig advies.

Bron. Independent.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top