Connect with us

Nieuws.org

NSFW

Romee Strijd doet iedereen hartkloppingen geven met prachtige foto’s

Romee StrijdAfgelopen dagen heeft Romee kerstvakantie gevierd in altijd zomerse Dubai, en dat laat zijn zien in een video op haar Instavlog. Alhoewel Victoria Secret show al een dikke maand geleden was, hebben wij nog een paar kiekjes van de Nederlandse model in het lijstje hier onder toegevoegd.

View this post on Instagram

YES @thelovemagazine @kegrand ๐ŸŽ„ Day 23 of #LOVEADVENT is weights day with @romeestrijd, #STAYSTRONG.๐Ÿ‹๏ธโ€โ™€๏ธ โ€œWhat I like about the LOVE Advent Calendar is that they want to showcase women in a sensual perspective, but they do it in a cool, edgy way. The videos are sometimes over the top, showing a bit more of the girls than you regularly see in videos, but they get away with it, as they have a great team of creative people that put all the pieces together in a certain way that eventually makes the videos so cool.โ€ ๐Ÿ–ค Directorย @philpoynter Fashion Editor @sallylyndley Make-up @hungvanngo Hair @cameronjon Casting @bittonย and @twodadstwokids ๐Ÿ‘Š๐Ÿผ @dogpound @dara__hart @kirkmyersfitness XO.

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

View this post on Instagram

LA sunshine ๐ŸŒž

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Nog meer topless foto’s kijken: Pamela Anderson in sexy outfit.

More in NSFW

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: