Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Romee Strijd doet iedereen hartkloppingen geven met prachtige foto’s

Romee StrijdAfgelopen dagen heeft Romee kerstvakantie gevierd in altijd zomerse Dubai, en dat laat zijn zien in een video op haar Instavlog. Alhoewel Victoria Secret show al een dikke maand geleden was, hebben wij nog een paar kiekjes van de Nederlandse model in het lijstje hier onder toegevoegd.

YES @thelovemagazine @kegrand πŸŽ„ Day 23 of #LOVEADVENT is weights day with @romeestrijd, #STAYSTRONG.πŸ‹οΈβ€β™€οΈ β€œWhat I like about the LOVE Advent Calendar is that they want to showcase women in a sensual perspective, but they do it in a cool, edgy way. The videos are sometimes over the top, showing a bit more of the girls than you regularly see in videos, but they get away with it, as they have a great team of creative people that put all the pieces together in a certain way that eventually makes the videos so cool.” πŸ–€ DirectorΒ @philpoynter Fashion Editor @sallylyndley Make-up @hungvanngo Hair @cameronjon Casting @bittonΒ and @twodadstwokids πŸ‘ŠπŸΌ @dogpound @dara__hart @kirkmyersfitness XO.

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

LA sunshine 🌞

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

YES WE DID IT πŸ™ŒπŸΌπŸ’₯#VSfashionshow2017

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Nog meer topless foto’s kijken: Pamela Anderson in sexy outfit.

Continue Reading

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top