Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Pamela Anderson topless in ’the sixties style’

We kennen Pamela allemaal van de populaire Baywatch serie uit jaren 90. Een menig puberjoch had toen tissues te kort om zijn jongeheer droog te drippen als de rondborstige blondine weer eens op tv was in haar knalrode badpak. Nu is Pamela 50 jaar jong en het lijkt alsof de tijd bij haar stil gestaan heeft bij zien van fantastische foto’s van Pamela in lingerie. Ze had een fotoshoot voor Britse lingeriemerk Coco de Mer en ze ook ambassadrice bij het bedrijf. De foto’s in jaren 60 stijl zijn gemaakt door Rankin.

Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer

Continue Reading
Advertisement

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top