Connect with us

Nieuws.org

NSFW

Pamela Anderson topless in ‘the sixties style’

We kennen Pamela allemaal van de populaire Baywatch serie uit jaren 90. Een menig puberjoch had toen tissues te kort om zijn jongeheer droog te drippen als de rondborstige blondine weer eens op tv was in haar knalrode badpak. Nu is Pamela 50 jaar jong en het lijkt alsof de tijd bij haar stil gestaan heeft bij zien van fantastische foto’s van Pamela in lingerie. Ze had een fotoshoot voor Britse lingeriemerk Coco de Mer en ze ook ambassadrice bij het bedrijf. De foto’s in jaren 60 stijl zijn gemaakt door Rankin.

Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer


Foto: Ranker / Coco de Mer

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou

Meer in NSFW

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: