Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Toestel aan de grond om ruzie over champagne

STUTTGART – De piloot van een Airbus A320 heeft een ongeplande tussenlanding moeten maken in Stuttgart vanwege een passagier die meer champagne wilde. De 44-jarige vrouw uit Zwitserland ging volgens de politie door het lint toen de crew dat weigerde.

De vrouw vloog Business Class op de vlucht van Moskou naar Zürich en pikte het niet dat ze geen champagne meer kreeg. Ze liet zich niet kalmeren en werd handtastelijk. Daarop was de piloot het zat: hij zette het toestel tussentijds aan de grond. De vrouw moest uitstappen en 5000 euro betalen.

De opstandige passagier wilde vervolgens weer aan boord gaan, maar de piloot weigerde haar mee te nemen. Het toestel vertrok daarop met de 43 andere passagiers. De ongeplande tussenlanding kost vermoedelijk tienduizenden euro’s. Het is nog onduidelijk of de vrouw geheel of gedeeltelijk moet opdraaien voor die kosten

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top