Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Streaker tijdens optreden van zangeres Maan tijdens radio 538 show

DJ’s Frank Dane en zijn sidekick Jelte van de Goot dachten tijdens de show van De Frank en Vrijdag leuk te zijn. Drie weken geleden hadden de jongens een streaker ingehuurd om Zangeres Maan te plagen tijdens haar optreden. Maar zangeres Maan schrok zich kapot en barstte in huilen uit. Het voorval gebeurde al drie weken geleden tijdens liveshow, daar was een radiofragment van. Op zondagavond lekte ook een video uit met zangeres maan en de streaker. Daarna barstte de hele sociale media lost wegens een dom geintje van de heren van radio 538. Niet slim in de tijden van #Metoo tegenwoordig.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: