Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Weduwe geeft per ongeluk goudschat weg

MÖNCHENGLADBACH – Een weduwe uit Mönchengladbach heeft zonder het zich te realiseren een goudschat weggegeven. De 78-jarige vrouw bracht een kartonnen doos speciale voeding, die haar man voor zijn dood op doktersadvies gebruikte, naar een bejaardenhuis. Een medewerkster vond tussen de etenswaren echter ook een plastic doosje met daarin 109 gouden munten.

Ze vertrouwde het niet en lichtte de politie in. Die vertelde donderdag dat het om Krugerrands ging van elk 1 troy ounce goud (31,1 gram) met een totale waarde van meer dan 100.000 euro. Agenten brachten de verzameling terug naar de rechtmatige eigenaresse. Deze wist weliswaar dat haar echtgenoot munten spaarde, maar kende de prijs niet en had ook geen idee waar hij ze bewaarde.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top