Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

The Shape of Water

The shape of waterGuillermo del Toro brengt een nieuwe fantasiefilm uit. De extravagante film van de Mexicaanse producer wordt als veel belovend bestempeld voor aankomende vakantieseizoen in 2018. Een vrouwelijke werkneemster Elisa (Sally Hawkins) in dienst van de overheid krijgt een speciaal sensueel contact met een niet-geclassificeerd organisme. Elisa kan niet praten en zodoende leert zij contact maken met het organisme die leeft onder het water. Elisa komt achter de plannen van haar werkgever Strickland op het wezen, maar daar is Elisa niet mee eens. Bekijk de trailer van The Shape of Water.


Acteurs: Sally Hawkins, Michael Shannon, Octavia Spencer en Doug Jones.

Continue Reading

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: