Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Video: Aanhouding verdachte loopt verkeerd en agenten grijpen in

Nooit naar het wapen grijpen tijdens aanhouding

De politie in Escambia County in Florida kreeg een melding dat een persoon op straat liep met een pistool. Een politiewagen werd op de melding afgestuurd en daar troffen de agenten een man aan. Eerst wachtte een agent op assistentie van andere collega’s. De verdachte werd eerst voorzichtig met een teaser (stroomwapen) benaderd totdat hij plotseling naar zijn wapen greep. De politie aarzelde niet en schoten de verdachte meteen neer. De gebeurtenis was in oktober 2017, eergisteren heeft de politie de dashcambeelden vrijgegeven op Youtube.

Bekijk nog een aanhouding filmpje: Agent schiet vrouwelijke verdachte neer met stroompistool.

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top