Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

De tien tv-series meest ‘gebingewatched’

Elektronicamaker Samsung heeft een onderzoek uitgevoerd onder paar duizend deelnemers. De enquête hield in naar welke serie de mensen het vaakst keek en achter elkaar. Vele mensen deden aan ‘binge watching’, en daarbij kwam de serie Game Of Thrones van HBO op nummer 1. De nummer twee is Breaking Bad op Netflix. Ondertussen krijgt streamingdienst Netflix steeds neer concurrentie, binnenkort begint Disney een eigen streamingdienst nadat zij een deel van 21st Century Fox gekocht hebben.

1. Game Of Thrones
2. Breaking Bad
3. Downton Abbey
4. The Walking Dead
5. The Sopranos
6. 24
7. Sex and the City
8. Other
9. Lost
10. The Wire

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top