Connect with us

Nieuws.org

Virgil van Dijk scoort in eerste wedstrijd voor Liverpool.

Sport

Virgil van Dijk scoort in eerste wedstrijd voor Liverpool.

De duurste verdediger van de wereld maakt meteen waar! Virgil van Dijk liet het zien waarom men 84,5 miljoen euro neertelde om de verdediger naar liverpool te laten komen. In de eerste wedstrijd voor Liverpool maakte van Dijk de 2-1 met een kopbal tegen Everton. De eerste twee goals werden gemaakt door James Milner en Everton-speler Gylfi Sigurdsson, de derde goal voor Virgil van Dijk en daarmee kwam zijn jongensboek uit.

Advertenties

Meer in Sport

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top