Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Geen vriendin? Ga naar het eerste sekspoppenbordeel in België

Kennis maken met Jessica, Eva, Amelia, Gabriëlla, Kyara, Linda, Sabrina en Lotita kan je doen in het eerste sekspoppenbordeel van België in het plaatsje Meise tussen Antwerpen en Brussel. De siliconen dames wachten geduldig op hun klanten in de verbouwde woonkamer van het huis met de naam ´Sex doll house´.

sexdolles

Niet de poppen uit het Sexdoll house.

Zonder reclame te maken hebben de siliconen dames al hun eerste beproevingen ondergaan met vijf klanten laat de eigenaar het sekspoppenhuis weten. Fabrice Jacobs de eigenaar zegt dat zijn investering geld waard is. De gepensioneerde man was eigenlijk eerst van plan om zijn oude dag voor te zetten in warme Spanje, maar besloot toch zijn centen in sekspoppen investeren. Voor vijftig euro mag je een half uur rollebollen, voor 80 euro een uurtje, ben je toch een grotere volhouder mag je voor 120 piek lekker rotzooien met een pop naar keuze. De poppen kunnen nog desgewenst aangepast worden naar kleur, haarkleur en model tieten.

Een verslaggever van de website ´La DH´ schrijft in zijn blog dat de poppen 20 kilo wegen en nogal koud aanvoelen. Volgens de eigenaar van het sekspoppenbordeel moet je een pop eerst een tijdje goed opwarmen, want een siliconen sekspop heeft wat liefdevolle aandacht nodig voor dat je losgaat.

Lees ook: Klopjacht op dief van peperdure sekspop.

Na de beurt mag je de pop inleveren, dan wordt een dame grondig schoon gemaakt om daarna weer op nieuwe klant te wachten. Een condoom is niet verplicht.

Niet uniek
Een sekspoppenbordeel is niet uniek, ook in Parijs en Amsterdam bieden de siliconen dames in een bordeel zich vrijwillig aan voor een partijtje coïtus.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top