Connect with us

Nieuws.org

VVD´er blijkt hacker van sextapes Laura Ponticorvo en Fatima Moreira de Melo

Nieuws

VVD´er blijkt hacker van sextapes Laura Ponticorvo en Fatima Moreira de Melo

Almeerse Mitchell van der K. blijkt hacker van Icloud-accounts van o.a Laura Ponticorvo en Fatima Moreira de Melo. De verdachte is lokaal actief voor Almeerse VVD. Ondertussen heeft de VVD Mitchell van der K geroyeerd. Het nieuwe RTL5-programma ´Online misbruik´ van Telegraaf-misdaadverslaggever John van den Heuvel en presentatrice Nicolette Kluijver heeft de misstanden rond de inmiddelsex-VVD´er afgelopen week ontdekt. In Maart 2017 heeft de hacker sextapes van Ponticorvo online gezet.

Mitchell van der K. heeft bekend tegen misdaadverslaggever John van den Heuvel dat hij accounts van bekende Nederlanders hackte. Van der K hackte de wachtwoorden van BN´ers en zocht naar pikante video´s en foto´s van onder ander Laura Ponticorvo en plaatste daarna op het internet. Een speciaal ICT team van de politie heeft de verdachte hacker gearresteerd schrijft de Telegraaf.

Aanstaande maandag wordt de uitzending ´Online misbruik´ op RTL5 uitgezonden om half 9 avonds.

Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

To Top