Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Een kemphaan wilt knokken met een ander op straat in Kiev

Er was gisteren een belangrijke voetbalwedstrijd gaande in Kiev, Oekraïne. De spelers van Real Madrid moesten ballen tegen Liverpool voor Champions League finale. Voorgaand de wedstrijd vond een pestkop zo leuk om een andere man te grazen nemen op een pleintje in het openbare leven van Kiev. Het slachtoffer vond helemaal niet leuk dat hij gepest werd, en heeft de kracht niet om zijn pester op zijn flikken te geven. Totdat een straatverkoper van voetbalsjaals daarvan iets zegt, waardoor de pestkop woest op hem af komt stormen. Bekijk de video maar wat er gebeurt.

Bekijk ook: Twee kangoeroes vechten met elkaar | Fans vechten om baseball knuppel.

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top