Connect with us

Nieuws.org

Hachelijk momentje voor twee mensen in een buitenlift

WTF

Hachelijk momentje voor twee mensen in een buitenlift

Atalanta, VS. Een bizar ongeval met een bijna-dodelijke afloop, maar toch konden de twee mannen nog na vertellen. De heren waren bezig met een klus bij een hoge flat in een buitenlift, op het moment hingen ze 38 etages hoog. Plotseling ging een soort van explosie af waarna de lift nog maar aan twee touwen hing, maar gelukkig hadden de mannen de veiligheidsregels hoog in achting slaan, beiden droegen een reddingsvest met touw om hun middel.

Advertenties

Meer in WTF

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top