Connect with us

Nieuws.org

LIVE: Tommy Robinson protest in Londen

Nieuws

LIVE: Tommy Robinson protest in Londen

Duizenden Engelsen zijn naar Trafalar Square en White Hall om te protesteren tegen Tommy Robinson arrestatie. De veroordeling van Tommy lokt wereldwijd protesten uit. De Engelse media organisaties en online streamingsites zoals Youtube zijn angstvallig stil over de protesten die nu gaande zijn in Londen. De politie van Londen stuurt nu honderden agenten naar White Hall, er zijn verschillende opstootjes gaande tussen de demonstranten en de politie. Hieronder kan je live beelden zien van o.a Ruptly en Twitter Periscope. Geert Wilders is ook aanwezig in Londen en spreekt de menigte toe.Geert Wilders werd na de toespraak door tientallen agenten naar zijn vervoer begeleid.
Geert Wilders in Londen

Vlaggen en spandoeken met teksten zoals ¨Stop Grooming gangs¨.

Meer in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top