Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Videobeelden: Seksfeest voetbalelftal Mexico

Er waren al eerder geruchten dat sommige spelers van het Mexicaans voetbalelftal na de wedstrijd tegen Schotland (1-0 winst) ruim ´dertig´ hoeren hadden uitgenodigd voor een orgie in een hotel. Op de videobeelden hieronder zie je sommige spelers in het zwembad vermaakten met wulpse dames van lichte zeden. De degene die de videobeelden maakte kreeg al meteen te horen dat hij niet moest filmen bij het zwembad, desondanks zijn de beelden toch gelekt.

De 8 spelers van het elftal zijn: Raúl Jiménez (Benfica), Guillermo Ochoa (Standard Luik), Héctor Herrera (FC Porto), Jesús Gallardo (UNAM Pumas), Carlos Salcedo en Marco Fabian (beiden Eintracht Frankfurt) en de broers Jonathan en Giovani dos Santos (LA Galaxy).

De spelers van Mexico zijn in voorbereiding voor het WK in Rusland. De Mexicaanse bond heeft tegen over de media laten weten dat de spelers niet wordt bestraft. ¨De spelers mogen zelf weten wat zij in vrij tijd doen¨ zegt preses van de bond Guillermo Cantu.

Mexico speelt de eerste wedstrijd tegen Duitsland op het WK op zondag 17 juni, 17:00 uur.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: