Connect with us

Nieuws.org

NSFW

Marisa Papen choqueert klaagjoden bij de muur

Belgisch model Marisa Papen was even gaan buurten in Jeruzalem. natuurlijk wilde zij het eeuwenoude cultuur gaan opsnuiven in het chronisch verdeelde land, en ze had al eerder Egypte bezocht, het land van kamelen en piramides. Enfin, Marisa bezocht ook de klaagmuur of wel westmuur, op het pleintje naast de muur komen dagelijks joden klagen en stoppen briefjes in de gleuven van de muur. Maar briefjes schrijven is Marisa haar ding niet, ze maakte liever een toplessfoto, op een gebouw met het uitzicht op de klaagmuur. Boze joden natuurlijk maar daar doen we er niks mee. meer foto´s van haar tripje in Israël hier. Alle foto´s credits gaan allemaal naar de fotobelg Mathias Lambrecht.

Marisa papen nude in Jeruzalem

© Mathias Lambrecht

Advertenties
Continue Reading

Meer in NSFW

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: