Connect with us

Nieuws.org

Marisa Papen choqueert klaagjoden bij de muur

NSFW

Marisa Papen choqueert klaagjoden bij de muur

Belgisch model Marisa Papen was even gaan buurten in Jeruzalem. natuurlijk wilde zij het eeuwenoude cultuur gaan opsnuiven in het chronisch verdeelde land, en ze had al eerder Egypte bezocht, het land van kamelen en piramides. Enfin, Marisa bezocht ook de klaagmuur of wel westmuur, op het pleintje naast de muur komen dagelijks joden klagen en stoppen briefjes in de gleuven van de muur. Maar briefjes schrijven is Marisa haar ding niet, ze maakte liever een toplessfoto, op een gebouw met het uitzicht op de klaagmuur. Boze joden natuurlijk maar daar doen we er niks mee. meer foto´s van haar tripje in Israël hier. Alle foto´s credits gaan allemaal naar de fotobelg Mathias Lambrecht.

Marisa papen nude in Jeruzalem

© Mathias Lambrecht

Advertenties

Meer in NSFW

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top