Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Video: Aanslag met auto op Telegraaf gebouw aan basisweg

In de nacht van maandag op dinsdag, heeft rond 4 uur heeft een bestuurder van klein wit bestelbusje aanslag gepleegd op het gebouw van de Telegraaf. Op de videobeeden hieronder zie je twee auto´s het gebouw naderen. Terwijl een persoon in de donkere Audi op wacht staat, pleegde de andere aanslagpleger een tot twee keer toe een ramkraak op de gevel van het gebouw en stak de auto daarna in brand. De bestuurder van het witte Volkswagen Caddy busje vluchtte meteen naar de gereedstaande Audi. De politiek denkt dat de aanslag verband houdt met andere aanslag van vorige week bij de redactie van weekblad Panorama, een onverlaat vuurde een granaat op het gevel met een anti-tankwapen. De daders zijn nog steeds voortvluchtig.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top