Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Seksverslaafde vrouw wil minstens 10 keer per dag seks

31-jarige Sami Walton heeft wat volgens veel mannen een luxeprobleem is. De blone vrouw is namelijk flink seksverslaafd. Toen Sami 20 jaar was, kwam haar verslaving voor seks tot uiting. Haar toenmalige vriend trok het niet meer om de vrouw meerdere keren per dag te verwennen, daarom beëindige hij hun relatie.

Histige seksjaren
Hierna verzeilde Sami in het ene na het andere avontuurtjes. Ze ging met iedereen naar bed die interesse had, vrienden, vreemdelingen en ook vrouwen. Ze sprak elke dag met meerdere mensen af voor seks schrijft Daily Mail.

Sami vertelde dit nog over haar seksverslaving: “In die periode ging ik echt vaak te ver. Ik jaagde veel van mijn vrienden weg omdat ik enkel maar met seks bezig was. Na een tijdje had ik wel een gigantisch netwerk opgebouwd met mensen waar ik mee kon afspreken voor een snelle wip. Naast deze mensen sliep ik ook nog ontzettend vaak met totale vreemden. Ik was echt wanhopig op zoek naar seks. Vaak ging ik ’s avonds in mijn eentje naar een café en ging dan op zoek naar een one-night stand. Dat lukte me altijd wel. Wanneer je me nu vraagt met hoeveel mensen ik al seks gehad heb, moet ik eerlijk antwoorden dat ik geen flauw idee heb. Het zijn er wel echt wel absurd veel.”

Sami Walton with partner James Keates. Sami is a self confessed sex addict.
Foto: Daily Mail

In 2010 kwam Sami tot het besef dat ze haar leven terug op de rails moest zetten. Door haar seksverslaving verloor Sami haar job. Wanneer het mogelijk was, had ze soms wel tien keer seks op een dag. Ze was echt onverzadigbaar. Ze kreeg medicijnen voorgeschreven, al hielpen deze ook niet heel veel.

Haar huidige partner waar ze nu vier jaar mee samen is, helpt haar gedeeltelijk. De 38-jarige man doet zijn uiterste best om haar elke dag te plezieren, maar ook hij kan niet tien keer per dag zijn pretstok omhoog krijgen: “In het begin voelde het alsof ik de loterij had gewonnen. Alleen word ik een stuk ouder en is het echt slopend. Maar ik doe mijn best. Ik ben wel ontzettend blij dat ze haar seksspeeltje nog heeft.” Het koppel zou elke dag minstens twee keer seks hebben, iets wat voor Sami vaak nog veel te weinig is.

De dagen wanneer haar vriendje haar niet kan bijhouden, maakt Sami nu dus gebruik van haar intieme speelgoed. Ze heeft een verzameling die maar bijna 2000 euro waard is.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: