Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Thierry Baudet poedelnaakt op het randje van zwembad

Chef van FvD heeft maandag op Instagram een tikkeltje gewaagde foto geplaatst. Thierry Baudet heeft een foto laten maken waarop hij naakt te zien is, met zijn hand voor zijn edele delen. Of dat nou slim is om als politicus naakt te gaan op de social media, zou latet moeten uitwijzen in de Tweede kamer, maar grapjes komen vanzelf wel. Baudet is niet de eerste politicus die naakt ging, eerder ging Henk Krol met zijn blote bibs in een parkje liggen, en zelf Wir Schaffen das Merkel ging ooit in haar jonge jaren bloot op de foto.

Release & reload! #summer

Een bericht gedeeld door Thierry Baudet | FVD (@thierry_baudet) op

Maar helaas is Mr. Theo Hiddema teleurgesteld in zijn jonkie, de Hiddemeister vind dat Baudet wat meer mag laten zien wat hij in huis heeft.

En photoshopgrapjes horen er natuurlijk ook bij.

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: