Connect with us

Nieuws.org

Candace Owens gaat ontbijten, wordt lastig gevallen door Antifa

Nieuws

Candace Owens gaat ontbijten, wordt lastig gevallen door Antifa

Rustig ontbijten in een restaurant zat vandaag voor Candace Owens en Charlie Kirk er niet in. Intolerant linkse boeroepers van Antifa heeft het etentje van Candace en Charlie verstoort met kabaal in het restaurant. Ook buiten wachtten de tientallen Antifa relschoppers de twee conservatieve politiek commentators op met gehuil, gejank en geschreeuw. Blijkbaar werkt de democratie van één kant uit, andere meningen zijn namelijk niet toegestaan door de onrendabelen, maar gelukkig greep de politie net op tijd in.

Advertenties

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top