Connect with us

Nieuws.org

Gerucht: Disney werkt aan nieuwe Pirates Of The Caribbean

Nieuws

Gerucht: Disney werkt aan nieuwe Pirates Of The Caribbean

Pirates Of The CaribbeanEr komen geruchten uit Hollywood, er komt mogelijk een zesde deel van de filmreeks van Pirates Of The Caribbean. De opnames zijn nog niet begonnen, maar er wordt wel geschreven voor een script. Johnny Depp keert volgens producent Jerry Bruckheimer gewoon weer terug als Jack Sparrow, ¨want een Pirates Of The Caribbean film zonder Depp is ondenkbaar¨ aldus Bruckheimer. Het script wordt geschreven door Ted Elliot, Terry Rossio en Jeff Nathanson.

De films verkopen nog steeds goed. De laatste film, Salazar’s Revenge aka Dead Man Tell No Tale heeft 800 miljoen dollar opgeleverd, weliswaar minder dan eerste vier films, maar Disney is tevreden met de inkomsten van hun piratenfilms. Mogelijk komt de zesde deel uit in 2019 of 2020, de jack Sparrow fans moeten nog even geduld hebben.

Foto via Flickr. url.

Advertenties

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top