Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Home Alone acteur Macaulay Culkin wordt geïnterviewd door Joe Rogan

De schattige blonde jochie Kevin (Macaulay Culkin) uit de Home Alone 1 & 2 kende later turbulente jaren als puber, hij werd ooit aangehouden door de politie vanwege marihuanagebruik. Na Home Alone films speelde Macaulay in minder bekende films zoals The Pagemaster en Richie Rich, maar de laatste films moest Macaulay vooral als stemacteur optreden voor animatiefilms wat toch geen denderend carrièreverloop is voor de acteur. Tegenwoordig scharrelt Culkin een beetje van alles bij elkaar, en zijn relatie met Mila Kunis liep tegen de klippen. Afgelopen week mocht Macaulay Culkin bij het podcast interview van Joe Rogan aanschuiven, in deze twee uur durende reportage vertelt Macaulay bijna alles over zijn turbulente leven. Bekijk hieronder de podcast van Joe Rogan met Macaulay Culkin.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top