Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Nieuwe drugsbaas aan de macht: El Mencho

Mexicaanse baron van drugs

El Mencho met zijn volgelingenPablo Escobar is al een enige tijd dood, diens opvolger Joaquin Guzmán (El Chapo) zit al enige tijd zijn dagen te tellen in een gevangenis in VS. Tegenwoordig is El Mencho aan de macht in Mexico. De nieuwe drugsbaron heet Nemesio Oseguera Cervantes, en leidt het Jalisco New Generation kartel (CJNG). El Mencho was voormalig agent en huurmoordenaar, in tussentijd was hij opgeklommen om de macht te grijpen bij het kartel. De Amerikaanse en Mexicaanse politie maakt al 10 jaar jacht op de drugsbaron, tot op heden is het nog niet gelukt om de man te pakken, wel is zijn vrouw gepakt. Het zal wel moeilijk worden voor de autoriteiten om El Mencho te pakken krijgen, de leider wordt namelijk beschermd door ruim duizend volgelingen.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top