Connect with us

Nieuws.org

Nieuws

Beschonken Dave Roelvink klem gereden door de politie

Dave Roelvink dronkenZaterdagavond zou Dave Roelvink optreden in City Lounge in Apeldoorn, maar de DJ kwam niet opdagen. Reden: Dave is aangehouden door de politie vanwege rijden onder invloed van alcohol. Een politieman op motor zag een Mercedes op de A10 slingeren, en waarschuwde zijn collega´s, even later werd de auto van Dave klemgereden nabij Surinameplein in Amsterdam. In de video onder wordt Dave Roelvink door aantal agenten tegen de grond gewerkt worden. Later bleek dat de zoon van Dries Roelvink 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs is daarom direct ingevorderd.

Advertenties

Meer in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: