Connect with us

Nieuws.org

Doorgedraaide pastoor denkt dat hij sterker is dan dodelijke slang dankzij god

Achterklap

Doorgedraaide pastoor denkt dat hij sterker is dan dodelijke slang dankzij god

Sommige pastoors doen alles om te bewijzen dat zij met behulp van god sterker is dan een beet van een dodelijke slang. In de video hieronder houdt een krankzinnige pastoor spreken in zijn kerk, doet dansjes met de kerkgangers en heeft een dodelijk slang in zijn hand. Tijdens zijn show wordt de pastoor gebeten door de slang waardoor de spreker Cody Coots gewond raakte aan zijn hoofd. De pastoor werd na het beet door de dodelijke slang met spoed gebracht naar het ziekenhuis, en overleefde ter ternauwernood. In 2015 overleed zijn vader Jamie Coots door het slangenbeet van een dezelfde soort slang, en ja, zijn vader was ook een pastoor.

Advertenties
Continue Reading

Meer in Achterklap

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.154 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top