Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Doorgedraaide pastoor denkt dat hij sterker is dan dodelijke slang dankzij god

Sommige pastoors doen alles om te bewijzen dat zij met behulp van god sterker is dan een beet van een dodelijke slang. In de video hieronder houdt een krankzinnige pastoor spreken in zijn kerk, doet dansjes met de kerkgangers en heeft een dodelijk slang in zijn hand. Tijdens zijn show wordt de pastoor gebeten door de slang waardoor de spreker Cody Coots gewond raakte aan zijn hoofd. De pastoor werd na het beet door de dodelijke slang met spoed gebracht naar het ziekenhuis, en overleefde ter ternauwernood. In 2015 overleed zijn vader Jamie Coots door het slangenbeet van een dezelfde soort slang, en ja, zijn vader was ook een pastoor.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: