Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Onbekende toplessmateriaal Marilyn Monroe na 57 jaar opgedoken

Een scène uit de film The Misfits (1961) waarin Marilyn Monroe naakt is te zien, is teruggevonden, 57 jaar geleden dus. De film kwam een jaar voor haar zelfdoding uit. De scenes zijn nog nooit eerder gepubliceerd, want men dacht dat de scenes gewoon vernietigd was, maar is toch na altijd gewoon bewaard gebleven.

De verborgen naaktbeelden lagen bewaard in een kluis van regisseur Frank Taylor, Charles Casillo de zoon van Frank vond de beelden van The Misfits toen hij bezig was met zijn eigen film over Marilyn Monroe, The Private Life of a Public Icon wat zijn filmdocumentaire gaat heten, aldus Frank tegen de Amerikaanse Deadline. Frank Taylor vond dat de naaktbeelden niet noodzakelijk waren voor zijn film 57 jaar terug.

Het is bekend wanneer de naaktscenes van Marilyn Monroe alsnog na 57 jaar geopenbaard worden. Misschien houdt Charles Casillo de beelden voor zichzelf of toch niet. Wellicht heeft het te maken met filmrechten dat men nog niet weet wanneer om de beelden alsnog te publiceren. We moeten maar doen met bekende foto´s van Marilyn van haar Instagram account hieronder.

I just want to be wonderful. #MarilynMonday

Een bericht gedeeld door Marilyn Monroe (@marilynmonroe) op

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: