Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Julian Assange verliest rechtszaak tegen Ecuador

Wikileaks oprichter, Australiër Julian Assange heeft vandaag rechtzaak tegen de staat Ecuador verloren. Hij was niet mee eens met de aanscherping van beleid voor aanwezigheid in de ambassade van Ecuador in Londen. Assange schuilt al zes jaar in de ambassade in Londen. Assange vroeg in 2012 asiel aan uit angst voor uitlevering aan Zweden, hij werd namelijk verdacht van aanranding van een Zweedse vrouw. De betreffende zaak werd vorig jaar gesloten. De Amerikanen vragen nog altijd om uitlevering van Assange wegens lekken van heimelijke defensie documenten van de Amerikaanse regering. Daarom zit de Wikileaks-voorman nog altijd uit angst in de Ambassade van het Zuid-Amerikaanse land.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: