Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inspiratie

Kun je rijk worden met Bitcoins?

In oktober 2018 bestaat Bitcoin alweer 10 jaar. Inmiddels is Bitcoin niet meer weg te denken in de online media, iedereen praat er wel over. Vooral tijdens de bitcoin-mania in 2017, iedere oom, broer en vrienden gingen investeren in digitale cryptocurrency. Wie niet meedeed was de verliezer. Bij het hoogtepunt was een bitcoin 19.100 dollar waard, vandaag de dag is de Bitcoin veel minder waard geworden.

Had je in 2008 al Bitcoins aangeschaft via miningprogramma´s of op online stock exchange gehandeld voor paar euro´s dan was je nu misschien een multimiljonair als je genoeg bitcoins had. Nu is het wellicht te laat om snel rijk te worden met bitcoins. Maar bitcoin lijkt op een standaard aandeel van een bedrijf. Iedere dag stijgt of daalt een aandeel op de aandelenbeurs van AEX, de slimme beleggers schaffen aandelen aan voor lage prijs en proberen later duurder te verkopen. Bij waan de dag kun je met aandelen geld verliezen als een beursgenoteerd bedrijf met slecht nieuws komt. Dus een aandeel kan in waarde schommelen net als de bitcoin. Daar liggen dus nu kansen. Een bitcoin kan misschien de volgende dag 10% in waarde toenemen. Het hoogtepunt voor bitcoin is nu wel voorbij, de markt voor cryptocurrency stabiliseert.

Ga direct aan de slag en vergroot je zelfvertrouwen.

Als je nu in de markt van digitaal geld stapt, dan is het verstandig om een training te volgen. Ook een persoon met niet al te veel digitaal kennis kan training over bitcoins volgen. Harm van Wijk is belegging en bitcoin-expert, met zijn jaren ervaring geeft hij nu online cursus aan zijn klanten om vakbekwamer te zijn op een beurs. Bij handelen in geld komt ook emotie kijken. Veel mensen raken in paniek als een beurs daalt en verkopen meteen hun aandelen of bitcoins. Harm van Wijk gaat zijn kennis en ervaring aan jouw uitleggen hoe je een echte beurstijger wordt. Schrijf je hier gratis in om aan te melden voor online training.

2019 wordt duurder voor consumenten! Bespaar geld met PriceWise.nl

More in Inspiratie

DW
To Top
%d bloggers liken dit: