Connect with us

Nieuws.org

Nieuws

Sinterklaas films verdwenen van Netflix

De kleine liefhebbers van Sinterklaas en de Zwarte piet hoeven niet meer naar Netflix gaan om een film te kijken van de Goedheiligman en zijn kompanen. De Nederlandse afdeling van Netflix heeft zonder duidelijke redenen alle Sinterklaasfilms uit hun online videotheek verwijderd.

Lees ook: Sinterklaasjournaal verliest kijkcijfers.

In 2017 waren nog 8 Sint en Pieten films te zijn op de populaire streamingdienst. Een kleine zoekopdracht in de app geeft geen resultaten voor Sinterklaasfilms, de kinderen moeten in 2018 zonder films van Sinterklaas doen. Gelukkig is er nog wel een alternatief voor de goedgelovige kinderen, de horrorfilm ´Sint´ van Dick Maas nog wel te vinden op Netflix.

Geen films van Sinterklaas op Netflix

Geen sinterklaas films op Netflix na invoeren zoekopdracht

Advertenties

Meer in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: