Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Asielzoekers leren liegen dankzij NGO

Gedraag je als een goed Christen

Advocates AbroadEen NGO organisatie ´Advocates Abroad´ is door een undercover-operatie ontmaskerd. De NGO leert asielzoekers die naar Europa willen komen hoe ze moeten gedragen en wat moeten zeggen tegen grenspolitie. Ze leren de migranten zelfs hoe ze als ´goed christen´ moeten gedragen als ze mogelijk ondervraagd worden door de douane. Lauren Southern heeft met haar undercover-operatie ontdekt dat de NGO met asieladvocaten de migranten onder valse voorwendselen naar Europa probeert te krijgen. Naast een gratis advocaat krijgen de migranten ook gratis les toneelspelen.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top