Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Bar Refaeli uitgemaakt voor racist door moslims

Bar refaeli
Israëlitische top model Bar Refaeli heeft de woede van Islamitische gemeenschap op haar hals gehaald. In de reclamevideo voor kledingmerk Hoodies trok Refeali een nikab kledingstuk van haar hoofd, schud haar haren los en showt de nieuwe kledingmode. De titel van de video ´Freedom is basic´ in combinatie met uittrekken van Islamitische kledingstuk door Refaeli heeft veel moslims boos gemaakt schrijft People. Refaeli wordt door aanhangers van Islam uitgemaakt voor racist, ze wordt ondertussen bedreigd. Op de sociale is er veel verontwaardiging over de reclame van Hoodies, maar er is ook veel bijval voor Bar Refaeli, het wordt geprezen door vele Twitteraars vanwege haar gedurfde optreden in de video.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top