Connect with us

Nieuws.org

Nieuws

Geen kinderpardon! TERUG NAAR JE EIGE LAND

Ruim 400 kinderen in Nederland wacht mogelijk een enkeltje reis naar het land hun hun ouders. Kleine Nemr is het hoofdpersoon in de documentaire van Tim Hofman´s #BOOS. De documentaire laat zien wat de kinderen te wachten staat als ze mogelijk het land uit wordt gezet. Op donderdag 1 november was Nemr en Tim te gast in het programma van DWDD. Daarbij werd er ook aandacht besteed voor de petitie van #EIGELAND – voor een kinderpardon dat wél werkt. Er is op het moment van schrijven meer dan honderdduizend ondertekenaars terwijl er maar veertigduizend handtekeningen waren benodigd zodat het kabinet De Kinderpardon bespreekbaar maakt in de Tweede Kamer.

Advertenties

Meer in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: