Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Koop nu zelfrijdende auto want meer autoseks!

Volgens een onderzoek zullen zelfrijdende auto´s zorgen voor meer seks in het voertuig zorgen. Mensen zullen geneigd zijn tot meer eten, slapen en seks in de auto terwijl de auto zichzelf bestuurt, schrijft The New York Post.

Het onderzoek werd gepubliceerd in het magazine van Annals of Tourism Research. Mensen gaan meer slapen in hun voertuigen want misschien gevolgen kan hebben voor hotels langs de routes. Ook gaan mensen hun eigen eten meenemen in een voertuig die zich uit zichzelf kan rijden want men heeft meer tijd om hun maaltijd te bereiden en eten. Ook seks kwam aan het bod in het onderzoek. Omdat auto-eigenaren hun aandacht niet meer op de weg houden en hun aandacht naar iets anders verleggen zoals seks. Een autonome auto zorgt voor meer geslachtsgeneenschap in de auto, met partner of een prostituee. Het kan zomaar dat prostitutie weer opleeft, de vrouwen en mannen van lichte zeden verlaten Rosse buurten en bordeels voor parkeerplaatsen langs de snelwegen. Een automobilist met een zelfrijdende auto is natuurlijk kassa.

Liefst 60 procent van de Amerikanen hebben seks gehad in de auto volgens het onderzoek. In 2040 zal seks in de auto als normaal gezien worden.

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: