Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Vrouwen moeten oppassen voor Premier Mark Rutte

Een belangrijke mededeling voor alle vrouwen in Nederland, in bijzonder voor de verslaggeefsters. Als je van plan bent om op te bezoek te gaan bij Premier Mark Rutte in het torentje, wees dan gewaarschuwd door ´de deur des blauwtje´ want de kans is namelijk groot als de deur van de werkkamer van Rutte in je gezicht gesmeten krijgt. Politiek verslaggever Charlotte Nijs van Hart van Nederland liep vandaag een blauwtje op in haar gezicht door de deur. We kunnen wel reeds vermoeden waarom Rutte nog steeds vrijgezel is. Het is niet de eerste keer dat een politiek verslaggeefster een blauwtje oploopt door de beruchte deur in het torentje. In het verleden liep ook Rozemarijn Moggré van NOS een blauwtje op bij de premier.

Rutte maakte geen goeie indruk bij Rozemarijn Moggré. jaar 2010

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: