Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Naaktmodel Marisa Papen opgepakt na fotoshoot in Vaticaan

Het Limburgse model Marisa Papen heeft haar lijf weer te doen laten spreken. Ze schuwt er niet voor om bloot te poseren bij religieuze gebouwen en andere objecten zoals de Klaagmuur in Jeruzalem en Aya Sofia-moskee in Istanbul . Papen en haar fotograaf trokken naar Rome. Daar organiseerden ze een controversiële fotoshoot in Vaticaanstad. De politie kon er echter niet mee lachen en gooide beiden in de cel. Marisa Papen en de fotograaf Jesse Walker moesten een nacht op droog brood en water. Maar gelukkig mochten ze de foto´s houden, en die staan nu gepubliceerd op de website van het model.

Photography by Jesse Walker from ENKI EYEWEAR

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: