Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Kevin Spacey laat weer van zich horen

Kevin Spacey doorbreekt eindelijk de stilte, met een video. Het lijkt erop dat Kevin opnieuw het personage van Frank Underwood uit de Netflix-serie House of Cards gebruikte voor zijn video. Het heeft een jaar geduurd totdat Kevin werd van zich liet horen na beschuldigen van aanranding door o.a Anthony Rapp. In de tijd van #MeToo werd de immens populaire acteur uit de serie van House of Cards weg gebonjourd door Netflix. De video trekt veel bekijks, inmiddels heeft al 4 miljoen mensen ´Let Me Be Frank´ op Youtube bekeken. In de video Let me be Frank lijkt Spacey de beschuldiging nu aan te vallen met zijn schurkachtige personage Frank Underwood uit House of Cards.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: