Connect with us

Nieuws.org

Duncan Laurence namens Nederland naar songfestival

Nieuws

Duncan Laurence namens Nederland naar songfestival

DUNCAN LAURENCE VERTEGENWOORDIGT NEDERLAND OP HET EUROVISIE SONGFESTIVAL 2019 IN TEL AVIVSinger-songwriter Duncan Laurence uit Spijkenisse gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64ste editie van het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv. Selectiecommissie van AvroTros heeft zojuist bekend gemaakt dat Duncan mag gaan afreizen naar Israel. Het muziekevenement zou eerst in Jeruzalem georganiseerd worden, maar na kritiek is ergekozen voor Tel Aviv omdat de stad minder controversieel dan Jeruzalem vanwege geschiedenis. Het is de derde keer dat het Songfestival-circus in Israël neerstrijkt. In 1979 en in 1999 werd het festival wel in Jeruzalem georganiseerd. Israëlische Zangeres Netta Barzilai won het Eurosongfestival editie van 2018.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top