Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Duncan Laurence namens Nederland naar songfestival

DUNCAN LAURENCE VERTEGENWOORDIGT NEDERLAND OP HET EUROVISIE SONGFESTIVAL 2019 IN TEL AVIVSinger-songwriter Duncan Laurence uit Spijkenisse gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64ste editie van het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv. Selectiecommissie van AvroTros heeft zojuist bekend gemaakt dat Duncan mag gaan afreizen naar Israel. Het muziekevenement zou eerst in Jeruzalem georganiseerd worden, maar na kritiek is ergekozen voor Tel Aviv omdat de stad minder controversieel dan Jeruzalem vanwege geschiedenis. Het is de derde keer dat het Songfestival-circus in Israël neerstrijkt. In 1979 en in 1999 werd het festival wel in Jeruzalem georganiseerd. Israëlische Zangeres Netta Barzilai won het Eurosongfestival editie van 2018.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top