Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

video

Indiaan gediscrimineerd: ophef! Oude man pesten: wegkijken!

Kijk, er wordt een indiaan gediscrimineerd, ophef! De Nederlandse omroep NOS trapt op de Zyklon-B gaslolly om Trump-supporters met rode MAGA petjes met een bulldozer erover heen te rijden. Nu twijfelen de werknemers van NOS zelfs over de video nou wel daadwerkelijk racisme is. In Amerika wordt er zelfs gerept over mogelijke rechtszaken tegen Fake-news verspreiders van New York Times en CNN, ondertussen schrikken de redacteuren van NOS helemaal kapot. Maakte de Nederlandse MSM ook net zoveel ophef toen er 71-jarige man werd gepest door zogenaamde jongeren? Zie de twee filmpjes hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=npX801xLSFY

More in video

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top