Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Facebooktrend: drink URINE!

urine drinkenEr gaan geruchten rond dat urine drinken heel gezond is. De leden van Facebookgroep Urine Therapy kunnen dat beamen. In de groep worden mensen aangespoord om urine te drinken, mar ook hun voeten te wassen met piswater. Er bestaan al meerdere groepen die geloven in urine als medicinale therapie, maar Urine Therapy: THE REAL UNIVERSAL REMEDY is veruit de populairste groep op Facebook, schrijft Eenvandaag.

Lichamelijk klachten zou verminderd worden door eigen urine te drinken, ook geeft blaasvocht energie zeggen de gelovigen van de populaire Facebookgroep. Inmiddels zijn er meer dan 6000 leden te vinden die de nieuwste trend volgen. Er worden allerlei adviezen gegeven. Je moet niet alleen pis drinken, maar ook gorgelen in keel, als oogdruppels gebruiken of destilleren tot whiskey met zeik als eindproduct.

De slogan van de groep luidt:

Eigen urine, ‘de deuren van je ziel’ zal openen en ‘elk deel van je wezen’ zal helen.

.

Mocht je inmiddels geloven dat urine helende werking voor je heeft, dan kun je aanmelden, al gaat dat niet eenvoudig omdat de groepen besloten zijn. Alleen leden kunnen communiceren over het gele vloeistof. Dus de reacties van Patricia Paay zijn afgeschermd, helaas.

Lees ook: Iemand een glaasje urine?

In de wereld van artsen wordt er gewaarschuwd voor drinken van urine. Het zou zelfs gevaarlijk voor de nieren. Er is ook niet wetenschappelijk bewezen of ´urine drinken´ goed voor lichaam is. Het afgescheiden lichaamsvocht bestaat voornamelijk uit zout, ammoniak, water en reststoffen.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top