Connect with us

Nieuws.org

Nightflyers binnenkort op Netflix

Films

Nightflyers binnenkort op Netflix

Nightflyer serie netflixNetflix brengt op 1 februari een nieuwe Sciencefiction serie uit, gebaseerd op het boek van George R. R. Martin. De ruimteonderzoekers gaan met de The Nightflyer, een ruimtevaartuig naar de rand van het heelal om onderzoek te doen. Maar onderweg gebeuren er mysterieuze dingen waardoor de sfeer omslaat in een ware thriller. Voor de verstokte Netflixfans is de serie een aanrander, al hoewel heeft het vaartuig wel weg van andere ruimtevaartuigen uit de films van A Space Odyssey en Event Horizon.

Advertenties

Meer in Films

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top