Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Kritiek op Emile Ratelband over homoseksualiteit:

Tijdens Omroep Flevoland heeft media-persoonlijkheid Emile Ratelband een bijzondere uitspraken gedaan over homo’s. SGP politicus Kees Van der Staaij kwam eerder deze maand onder vuur wegens ondertekening Nashville-verklaring.

Bekijk ook: LuckyTV neemt SGP politicus Kees van der Staaij op de hak met een geniaal filmpje.

De Nashville-verklaring is een vertaling van het Nashville Statement, waarin staat hoe christenen moeten omgaan met het geloof, maar ook met zaken als het huwelijk en seks. De makers van de verklaring vinden homoseksualiteit, genderneutraliteit en transgenders niet bij hun moraal hoort. Emile Ratelband had vandaag zijn mening erover, en niet iedereen kan zijn uitspraken waarderen.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top