Connect with us

Nieuws.org

Kritiek op Emile Ratelband over homoseksualiteit:

Achterklap

Kritiek op Emile Ratelband over homoseksualiteit:

Tijdens Omroep Flevoland heeft media-persoonlijkheid Emile Ratelband een bijzondere uitspraken gedaan over homo’s. SGP politicus Kees Van der Staaij kwam eerder deze maand onder vuur wegens ondertekening Nashville-verklaring.

Bekijk ook: LuckyTV neemt SGP politicus Kees van der Staaij op de hak met een geniaal filmpje.

De Nashville-verklaring is een vertaling van het Nashville Statement, waarin staat hoe christenen moeten omgaan met het geloof, maar ook met zaken als het huwelijk en seks. De makers van de verklaring vinden homoseksualiteit, genderneutraliteit en transgenders niet bij hun moraal hoort. Emile Ratelband had vandaag zijn mening erover, en niet iedereen kan zijn uitspraken waarderen.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement

Meer in Achterklap

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top