Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Activist Tommy Robinson van Facebook verbannen

Tommy RobinsonTommy Robinson is vanwege kritische mening oer moslimcultuur in Engeland verbannen van Facebook en Instagram. Eerder werd Robinson ook verbannen van Twitter, alleen een Youtube-kanaal blijft nog over. Stephen Yaxley-Lennon de echte naam van Tommy Robinson kwam laatste jaren geregeld in de problemen vanwege zijn verzet tegen Extremistische islam. Tommy Robinson zat afgelopen jaar, twee maanden in de gevangenis wegens benaderen van een bende Pakistaanse mensenhandelaren bij een rechtbank. Tommy Robinson heeft geregeld kritiek op allerlei platforms, zoals de sociale media. Nu heeft Facebook Robinson van van hun platform en van Instagram verwijderd. De timing van Tommy´s verwijdering op Facebook is best opmerkelijk. Afgelopen week publiceerde Tommy een video over BBC. De activist ontmaskerde de Engelse televisie BBC, hij betrapte ze op verdraaiing van feiten en fakenews.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: